Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takovéhle poklady opravdu do kontejneru nepatří, vždyť je takových možností kam knihy, o které už nestojíme, odložit: např. Knihobudky, antikvariát, nebo ji prostě někomu věnovat - určitě udělá radost. Krásná kniha není spotřební zboží, které ztratilo svou hodnotu.

0 0
možnosti
Foto

No já snad začnu prohrabávat kontejnery. Vám R^ za záchranu a nedbání na pohledy okolí. Troufám si tvrdit, že ta kniha skončila v kontejneru právě proto, aby ji získal někdo, komu něco dá.

0 0
možnosti

Nezbývá než si nad tím povzdechnout českým názvem jiného skvostného dílka téhož autora "Ach jo"R^

0 0
možnosti

Někde tu zaprášená leží. Jdu ten prach z ní odfouknout. Díky za připomenutí. R^V;-)

0 0
možnosti

E43v42a 87K39u86n40t66o75v66á

13. 8. 2015 19:24

To jsem ráda, že nejsem jediná, kdo kroutí hlavou nad tím, co se vyhazuje do koše. ;-)

0 0
možnosti

Hned bych si to půjčil. I ke mě se knihy dostávají podobným způsobem, ale vždy jsou alespoň odloženy někde v domě, či pod přístřeškem popelnic a někdy se jedná opravdu o skvosty. :-)

0 0
možnosti
Foto

...ještě něco; když tu knihu někdo hodí do kontejneru není to hezké, knihy se přece neničí. Bohužel mám pocit, že aktuálně házíme do kontejneru často poslání té knihy, a to je hodně špatné.

1 0
možnosti
Foto

Naordinoval bych tuto knihu povinně všem blogerům iDNES - kapitolu večer - kapitolu ráno, a když to dočtou, tak znovu....

Žertuji, všem bych ji společně s vámi doporučil, a ne jen blogerům

2 0
možnosti

J90a16r55a 36R28a49n83k

13. 8. 2015 18:47

Knihy se nevyhazuji, knihy se recykluji, davaji pratelum, osobne jednou za rok odvazim krabici knih do zdejsiho vezeni, oni tam totiz take hraji divadlo......Cekani na Godota natrenovali fantastickyR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1829x
Povoláním dětská sestra, v současné době podnikám. Po osmi letech péče o dítě dlouhodobě zdravotně postižené mohu křičet:,,Hurá, ještě žijeme!"

spoluautorka knihy TABU

 

 

Seznam rubrik